Transfer responsabilitate deseuri ambalaje catre OTR

  Fiecare Producator, Importator sau Operator Economic ce aplica marca proprie si care genereaza deseuri de ambalaj este responsabil, conform legii, sa recicleze si sa valorifice conform tintelor stabilite. Astfel, o parte din timpul alocat productiei sau serviciilor ar trebui directionat catre rapoarte, calcule, raportari, documente, contracte cu reciclatorii, printre altele. Compania noastra preia responsabilitatea reciclarii si valorificarii deseurilor de ambalaj. Cu alte cuvinte, compania dumneavoastra face transfer de responsabilitate.

  ETAPELE DE LUCRU

  1. Contract de preluare responsabilitate
  Semnare contract preluare transfer de responsabilitate de catre OTR
  08 Feb 2013
  2. Raportare mediu si plati
  Raportarea cantitatii de ambalaje (optional) si plata taxelor ce sunt datorate Fondului de Mediu, in cazul nereciclarii cantitatii de ambalaje corespunzatoare
  3. Preluare riscuri
  OTR raspunde in fata autoritatilor de mediu in ceea ce priveste aspectele ce tin de preluarea responsabilitatii extinse a producatorului
  08 Feb 2013
  2. Raportare mediu si plati
  Raportarea cantitatii de ambalaje (optional) si plata taxelor ce sunt datorate Fondului de Mediu, in cazul nereciclarii cantitatii de ambalaje corespunzatoare
  08 Feb 2013
  08 Feb 2013

  Deseuri de echipamente electrice și electronice

  Oferim servicii pentru gestionarea corectă a echipamentelor de transfer termic: colectare și reciclare frigidere, congelatoare, vitrine frigorifice, lăzi frigorifice, pompe de căldura, radiatoare.

  Chiar dacă dețineți un magazin fizic sau online prin care comercializați aparate frigorifice sau aparate de aer condiționat, sau dacă produceți sau importați astfel de produse, legea vă obligă să plătiți taxa de gestionare a DEEE pentru produsele comercializate. Neîndeplinirea obligațiilor de mediu implică amenzi de până la 50.000 lei sau chiar suspendarea temporară a activității.

  Preluam responsabilitatea legală privind gestionarea echipamentelor de transfer termic la finalul ciclului de viață, atunci când devin deșeuri.

   

  Oferim servicii pentru gestionarea corectă a deșeurilor echipamente informatice și de telecomunicații: colectare și reciclare calculatoare, laptopuri, telefoane vechi, reciclare imprimante și componente PC.

  Chiar dacă dețineți un magazin fizic sau online prin care comercializați echipamente informatice și de telecomunicații, sau dacă produceți sau importați astfel de produse, legea vă obligă să plătiți taxa de gestionare a DEEE pentru produsele comercializate.

  Reciclam electrocasnice mici: cuptoare cu microunde, ceasuri, cuțite electrice, mixere, blendere, storcatoare, fier de călcat, aparate de iluminat, instrumente de supraveghere și control, jucării, scule și unelte ș.a.

  Oferim servicii complete pentru gestionarea corectă pentru aparatele electrice mici, la sfârșitul ciclului de viață.

  Chiar dacă dețineți un magazin fizic sau online prin care comercializați electrocasnice mici (cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, uscător de păr ș.a) sau dacă produceți sau importați astfel de produse, legea vă obligă să plătiți taxa de gestionare a DEEE pentru produsele comercializate. 

  Reciclam electrocasnice de mari dimensiuni: plite electrice și alte echipamente pentru procesarea alimentelor, mașini de spălat, uscătoare mașini de spălat vase, iluminat, echipamente de larg consum, echipamente de îngrijire personală ș.a

  Oferim sevicii complete pentru gestionarea corectă pentru orice fel de aragaz vechi, mașină de spălat sau alt aparat electorcasnic, aflat la sfârșitul ciclului de viață.

  Chiar dacă dețineți un magazin fizic sau online prin care comercializați electrocasnice de mari dimensiuni (plite electrice, mașini de spălat, uscătoare, mașini de cusut etc.), sau dacă produceți sau importați astfel de produse, legea vă obligă să plătiți taxa de gestionare a DEEE pentru produsele comercializate.

  Televizoarele și monitoarele vechi conțin substanțe periculoase precum plumb, cadmiu, oxid de bariu şi oxid de stronţiu, europiu, ytriu sau mercur.

  Metalele grele dintr-un televizor pot provoca afecțiuni grave, expunerea la plumb fiind deosebit de periculosă pentru copii.

  Oferim servicii pentru dezasamblarea televizoarelor și monitoarelor cu tuburi cinescopice si izolarea acestor tuburi în condiții de securitate.

  Chiar dacă dețineți un magazin fizic sau online prin care comercializați ecrane, monitoare și echipamente mari care conțin ecrane cu o suprafață mai mare de 100 cm2, sau dacă produceți sau importați astfel de produse, legea vă obligă să plătiți taxa de gestionare a DEEE pentru produsele comercializate. 

  LUCRATI CU NOI!

  Dispunem de personal calificat si certificat, cu o vasta experienta in domeniul protectiei mediului, misiunea noastra este aceea de a furniza servicii integrate de mediu pe piata din Romania.

  Reducere timp

  Reducerea timpului de lucru datorita faptului ca noi ne-am optimizat procesele.

  Reducere costuri

  Gasim cele mai bune solutii de gestionare a deseurilor.

  Evitarea amenzilor

  Conformarea cu legislatia de mediu in vigoare
  Telefon
  +4 (0774) 042 147